Frisk Bris Studio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
berntogfamilie_076_2.jpg
 
 
family.png
 
 

barna og familien vår

Det mest dyrebare vi har

Bilder av barna i alle faser av livet er svært verdifullt, og på veggene bidrar de til å gjøre huset om til et hjem. De vokser fortere enn du aner, og en tur til fotografen er en god investering for fremtiden. Nyfødt, baby, barn- og familiefotografering tar ca. 90 minutter, og det vil være rom for både lek og morro underveis. Det er slik de naturlige og ekte bildene blir til.

Ønsker du nyfødt- eller babyfotografering gjøres dette hjemme i trygge omgivelser. Jeg foretrekker å fotografere på dagtid nært et stort vindu, for best mulig lysforhold. Hvis det skulle være nødvendig med en liten hvil, mating eller skifting er det ingen problem. Jeg setter av god tid til de aller minste, da uforutsette ting ofte kan skje underveis.

Når barna blir litt større, fra 12 måneder, kan vi gjøre noe gøy sammen. Jeg blir gjerne med en tur til sjøen for å kaste stein, i skogen for å plukke bær, på enga for å se på skyer eller bare i parken for å kose oss. Vi kan også kombinere det med familiefotografering, for å fange det gode samspillet mellom dere som en familie. Jeg tar moderne bilder som på ingen måte er oppstilt, og hvor dere nødvendigvis ikke trenger å se i kamera. Jeg har god erfaring med barn, og gjøre mitt beste for at de skal føle seg trygge på meg under hele fotograferingen.

Etter fotograferingen håndplukker jeg de beste bildene fra fotograferingen og leverer de digitalt i full oppløsning. De kan brukes fritt til personlig bruk. Jeg er behjelpelig med fremkalling, forstørring og takkekort om ønskelig. Vi ringes i god tid før fotograferingen for å avtale lokasjon. Dersom dere ønsker å flytte fotograferingen på grunn av regn eller dårlig vær er det ingen problem, vi holder kontakt til været bedrer seg.

Klikk her for inspirasjon til valg av antrekk og tilbehør

 
 
 
 
odinelias_019_liten.jpg
 
 

Priser 2019

90 minutter

10 bilder levert digitalt – 2.500 NOK
15 bilder levert digitalt – 3.500 NOK
20 bilder levert digitalt – 4.250 NOK
25 bilder levert digitalt – 5.000 NOK

Fra 2.500 NOK

 
 
bakgrunn.jpg