monaogaleksander_015.JPG
 
 

Bryllupsdagen er en av livets viktigste dager. Å forevige alle øyeblikkene en slik dag byr på, gir dere muligheten til å se tilbake på de så mange ganger dere vil, og for alltid holde de nære.

Gratulerer så mye med forlovelsen. Nå venter bryllups planleggingen, talene og aller siste finish før den store dagen. Det er en dag fylt med kjærlighet, glede, latter og en del snufsing. Det er en dag hvor alle de dere er glad i og kjenner er tilstede og feirer dere og fremtiden som venter. Dagen er full av små øyeblikk dere helst ikke vil glemme, og det er disse øyeblikkene jeg jakter på og forsøker å forevige. Jeg ønsker å være flua på veggen som tar bilder dere kan ha glede av livet ut.

De siste årene har jeg spesialisert meg på heldagsfotografering. Da drikker jeg morgenkaffen sammen med bruden, fotograferer sminke og styling, vielsen i sin helhet, organiserer gruppebilder utenfor kirka og tar de offisielle brudebildene. Jeg er også med på middagen, talene og deler av festen.

Jeg leverer naturlige bilder tatt i det lyset og de omstendighetene som utspiller seg under bryllupet. Regner det på bryllupsdagen ja så regner det og det er nettopp slik både brudeparet og alle gjestene vil huske det, og derfor er det heller ingen krise å fotografere i regn. Jeg er overalt og fanger øyeblikk som kanskje ikke alle får med seg, noe som gjør helheten i bildene så spennende.

I min tid som bryllupsfotograf har jeg møtt mange flotte mennesker, vært en del av dager som betyr mye for mange, vært behjelpelig med kjoler og hår når det har trengtes, grått, flirt og fått bekjentskaper som fortsatt holdes vedlike. Det er verdifullt og gir både en stor glede og motivasjon til å levere det aller beste til kundene mine gang på gang.

For å gi kundene best mulig service og oppfølging tar jeg kun på meg et begrenset antall fotograferinger hvert år. Dersom dere har satt en dato, kan det være lurt å booke fotograf tidlig. Jeg er tilgjengelig for oppdrag i hele verden.

Klikk her for inspirasjon til brudekjoler, hår og buketter for 2019

 
 
 
 
Bakgrunn001.jpg
 
 
 
 
 

Bryllupsfotografering inkluderer

Planleggingsmøte
Fotografering av vielse
Gruppebilder med familie
Bryllupsbilder + Portretter + Detaljer
Profesjonelt redigerte bilder i full størrelse
Online galleri med de aller beste bildene
Priser er inklusiv MVA

 

 
 

Vielse + Brudebilder

Fotografering av vielse
1 lokasjon (ca. 2 timer)
Fra 100 bilder levert digitalt

9 500 NOK

Heldagsfotografering

Fotografering fra morgen til kveld
2 lokasjoner (ca. 2 timer)
Fra 300 bilder levert digitalt

19 500 NOK

 
 
35.JPG
 
 

La meg høre mer om den store dagen

Å gifte seg i dag er noe annet enn for bare 10 år siden. Vi lever i en tid hvor det er blitt mer akseptert å vike fra tradisjoner, skikker og det som er forventet. Nå er det faktisk greit å gjøre det -dere- ønsker for å gjøre dagen helt unik. De flotteste bryllupene er ofte de som representerer brudeparet, deres livstil og væremåte. Jeg gir dere mer enn gjerne mine beste tips til det dere måtte lure på.


Kontakt

E-post: christina.gjertsen@gmail.com
Tlf.: +47 98 89 66 88 (8 - 17)Koster det noe å booke nå?

For å sikre dere fotograf på ønsket dato, tar jeg et reservasjonsgebyr ved booking på 25% som trekkes fra totalbeløpet. Reservasjonsgebyret er ikke refunderbart.

Når får vi bildene?

Dere mottar en sneak-peak med noen få utvalgte bilder kort tid etter bryllupet. Normal leveringstid på alle bildene er 6 – 8 uker. I noen tilfeller leveres bildene raskere. De kan legges ut og brukes fritt på sosiale medier. Tagg gjerne Frisk Bris Studio.

Hvor tidlig burde vi booke?

De fleste booker 6-12 måneder før, men ta gjerne kontakt når dere har satt dato. Jeg tar kun på meg ett oppdrag per helg, så det kan vært lurt å booke tidlig.

Skal vi inkludere mat til deg?

Ja takk, veldig gjerne. Det er veldig hyggelig om dere ønsker det. Når det gjelder bordplassering, vil jeg gjerne sitte et sted hvor jeg forstyrrer minst mulig men samtidig har utsikt mot brudeparet. Allergier: skalldyr og dypvannsfisk.

Tar du oppdrag i utlandet?

Det gjør jeg! Kostnader knyttet til reise og overnatting kommer i tillegg. Ta kontakt for mer informasjon, så finner vi en god løsning.

Hvor vil du anbefale oss å ta bryllupsbildene?

Det kan være et sted dere har personlig tilknytning til, eller et sted som egner seg godt i fint vær. Det er absolutt best hvis vi har mulighet til å gå i skyggen også. Dersom det skulle regne vil store trær, et innendørs lokale med mye naturlig lys eller et sted ute under tak være gode alternativer. Lokasjoner avtales alltid på forhånd slik at vi kan kjøre direkte til ønsket sted etter vielsen.

Book bryllupsfotograf

Brud *
Brud
Brudgom *
Brudgom
Husk landskode (feks. +47..)
Felles interesser, hobbyer, barn, stil etc.