La meg høre mer om den store dagen

Å gifte seg i dag er noe annet enn for bare 10 år siden. Vi lever i en tid hvor det er blitt mer akseptert å vike fra tradisjoner, skikker og det som er forventet. Nå er det faktisk greit å gjøre det -dere- ønsker for å gjøre dagen helt unik. De flotteste bryllupene er ofte de som representerer brudeparet, deres livstil og væremåte. Jeg gir dere mer enn gjerne mine beste tips til det dere måtte lure på.


Kontakt

E-post: christina.gjertsen@gmail.com
Tlf.: +47 98 89 66 88 (8 - 17)Koster det noe å booke nå?

For å sikre dere fotograf på ønsket dato, tar jeg et reservasjonsgebyr ved booking på 25% som trekkes fra totalbeløpet. Reservasjonsgebyret er ikke refunderbart.

Når får vi bildene?

Dere mottar en sneak-peak med noen få utvalgte bilder kort tid etter bryllupet. Normal leveringstid på alle bildene er 6 – 8 uker. I noen tilfeller leveres bildene raskere. De kan legges ut og brukes fritt på sosiale medier. Tagg gjerne Frisk Bris Studio.

Hvor tidlig burde vi booke?

De fleste booker 6-12 måneder før, men ta gjerne kontakt når dere har satt dato. Jeg tar kun på meg ett oppdrag per helg, så det kan vært lurt å booke tidlig.

Skal vi inkludere mat til deg?

Ja takk, veldig gjerne. Det er veldig hyggelig om dere ønsker det. Når det gjelder bordplassering, vil jeg gjerne sitte et sted hvor jeg forstyrrer minst mulig men samtidig har utsikt mot brudeparet. Allergier: skalldyr og dypvannsfisk.

Tar du oppdrag i utlandet?

Det gjør jeg! Kostnader knyttet til reise og overnatting kommer i tillegg. Ta kontakt for mer informasjon, så finner vi en god løsning.

Hvor vil du anbefale oss å ta bryllupsbildene?

Det kan være et sted dere har personlig tilknytning til, eller et sted som egner seg godt i fint vær. Det er absolutt best hvis vi har mulighet til å gå i skyggen også. Dersom det skulle regne vil store trær, et innendørs lokale med mye naturlig lys eller et sted ute under tak være gode alternativer. Lokasjoner avtales alltid på forhånd slik at vi kan kjøre direkte til ønsket sted etter vielsen.

Book bryllupsfotograf

Brud *
Brud
Brudgom *
Brudgom
Husk landskode (feks. +47..)
Felles interesser, hobbyer, barn, stil etc.