Et steg inn i de voksnes rekker. en stor dag for både konfirmanten, foreldre og familien.


Konfirmasjons-fotografering kan gjøres både før, på eller etter selve konfirmasjonsdagen. Det vanligste er fotografering rett etter gudstjenesten eller noen dager i etterkant. All fotografering av konfirmanter gjøres utendørs i naturlig lys og med fokus på konfirmantens interesser om ønskelig (feks. fotball eller musikk). Det er flott om dere velger et sted familien har tilknytning til eller et sted med mulighet for skygge. Noen eksempler på lokasjoner er ved elva, ved en gammel bro eller låve, i skogen, på et jordet, ved fjorden eller i hagen.

Selve fotograferingen varer ca. 45 minutter, og om dere ønsker familiebilder i tillegg må det settes av ca. 60 minutter. Jeg tar både klassiske bilder av konfirmanten og moderne bilder som konfirmanten selv kan bruke i sosiale medier. Jeg vil anbefale dere å ta kontakt så tidlig som mulig når dere får dato for konfirmasjonsdagen. Jeg tar kun et begrenset antall konfirmanter per dag.

For å gi kundene best mulig service og oppfølging tar jeg kun på meg et begrenset antall bryllupsfotograferinger hvert år. Dersom dere har satt en dato, kan det være lurt å booke fotograf tidlig.


utvalgte konfirmasjonsbilder


Pris

Jeg er opptatt av at dere skal sitte igjen med det aller beste. Derfor håndplukker jeg de 10 beste bildene fra fotograferingen og leverer de digitalt i full oppløsning. De kan brukes fritt til personlig bruk. Jeg er behjelpelig med fremkalling, forstørring og takkekort om det er ønskelig. Vi ringes i god tid før fotograferingen for å avtale lokasjon. Dersom dere ønsker å flytte fotograferingen på grunn av regn eller dårlig vær er det ingen problem, vi holder kontakt til været bedrer seg.

konfirmasjonsfotografering

  • Vi avtaler lokasjon i forkant av konfirmasjonen (Facebook eller tlf)
  • Fotografering på en lokasjon (ca. 45 – 60 min)
  • 10 bilder levert digitalt i farger og svarthvitt
  • Pris: 2 250 NOK inkl mva

BOOK FOTOGRAF