Frisk Bris Studio
 
 
 
 
 
 
 
 
 
simen_og_silje_037.jpg
 
 

Et steg inn i de voksnes rekker.
En stor dag for både konfirmanten, foreldre og familien.

Konfirmasjons-fotografering kan gjøres både før, på eller etter selve konfirmasjonsdagen. All fotografering gjøres utendørs i naturlig lys med fokus på konfirmantens interesser om ønskelig. Det er flott om dere velger et sted familien har tilknytning til hvor det er mulighet for skygge. Det kan være ved elva, ved en gammel bro eller låve, i skogen, på et jordet, ved fjorden eller i hagen.

Fotograferingen tar ca. 45 minutter, og for familiebilder må det settes av ca. 60 minutter totalt. Jeg tar både klassiske- og moderne bilder som gjerne kan brukes i sosiale medier. Jeg vil anbefale dere å ta kontakt når dere får dato for konfirmasjonsdagen. Jeg tar kun et begrenset antall konfirmanter per konfirmasjonsdag.

Jeg er opptatt av at dere skal sitte igjen med det aller beste. Derfor håndplukker jeg de 10 beste bildene fra fotograferingen og leverer de digitalt i full oppløsning. De kan brukes fritt til personlig bruk. Jeg er behjelpelig med fremkalling, forstørring og takkekort om ønskelig. Vi ringes i god tid før fotograferingen for å avtale lokasjon. Dersom dere ønsker å flytte fotograferingen på grunn av regn eller dårlig vær er det ingen problem, vi holder kontakt til været bedrer seg.

 
 
 
 
Lakselv_konfirmasjon_2018.JPG
 
 

Priser 2019

45 minutter

10 bilder levert digitalt

2.500 NOK

 
 
bakgrunn.jpg