Frisk Bris Studio
 
 
church.png
 

La oss skape minner for livet – Sammen

 

Å gifte seg i dag er noe annet enn i gamle dager. Nå er det greit å vike fra tradisjoner, skikker og alt det som ofte er forventet. Det er akseptert å gjøre bryllupet til sitt eget og få fram hvem dere som brudepar er.

På nåværende tidspunkt kan det være at det kun er datoen for bryllupet som er klar. Det gjør ingenting. Dere kan kontakte meg for tips og råd, spørre om priser eller booke en tid til fotografering år i forveien. Fyr løs.

 
 
 
 

ofte stilte spørsmål

Hva koster det å booke nå?

For å sikre deg fotograf på ønsket dato, tar jeg et reservasjonsgebyr på 20% som trekkes fra totalbeløpet. Gebyret er ikke refunderbart.

Når får vi bildene?

Dere mottar en sneak-peak med noen utvalgte bilder kort tid etter bryllupet. Normal leveringstid på alle bildene er 6 til 8 uker. I noen tilfeller leveres bildene raskere. De kan deles fritt på sosiale medier. Tagg gjerne Frisk Bris Studio.

Hvor tidlig burde vi booke?

De fleste booker 6-12 måneder før, men ta gjerne kontakt når dere har satt dato da jeg kun tar ett oppdrag per helg.

Skal vi inkludere mat til deg?

Ja takk, veldig gjerne. Det er veldig hyggelig om dere gjør det. Når det gjelder bordplassering, vil jeg gjerne sitte et sted hvor jeg forstyrrer minst mulig men samtidig har utsikt mot brudeparet. Allergi: skalldyr og dypvannsfisk.

Tar du oppdrag i utlandet?

Det gjør jeg! Kostnader knyttet til reise og overnatting kommer i tillegg. Ta kontakt for mer info, så finner vi en god løsning.

Hvor skal vi ta bryllupsbilder?

Det kan være et sted dere har personlig tilknytning til, eller et sted som egner seg godt i fint vær. Det er absolutt best hvis vi har mulighet til å gå i skyggen også. Dersom det skulle regne vil store trær, et innendørs lokale med mye naturlig lys eller et sted ute under tak være gode alternativer. Lokasjoner avtales alltid på forhånd slik at vi kan kjøre direkte til ønsket sted etter vielsen.

BOOKING 2019 / 2020

Book bryllupsfotograf

Brud *
Brud
Brudgom *
Brudgom
Husk landskode (feks. +47..)
Felles interesser, hobbyer, barn, stil etc.
 
 
bakgrunn.jpg