SVANHILD + ANDREAS (2016)

 
 

– 20.08.16 –

For to år siden møtte jeg Svanhild og Irene for første gang. Det var høst og bladene var både gule, oransje og røde. En koselig time på minnelunden i Lakselv, og et godt bekjentskap ble til. Andreas, brudgommen, har gått noen trinn over meg på skolen så han kjente jeg fra før.

I Mai i år svarte jeg JA til det ærefulle oppdraget med å være fotograf i bryllupet deres! Vi begynte planleggingen over en stor kopp kaffe, og idéene var mange. Like før bryllupet dro vi ut og fant et passende sted for å ta brudebildene.

Vielsen var slik en god vielse skal være. Salmer sunget til orgelets toner, løfter gitt fra hjertet og et kyss som symboliserer starten på noe alvorlig men samtidig utrolig vakkert. Ekteskap mellom to mennesker, og kjærligheten de deler med hverandre.

Vi tok bilder ved Holmenbru i Lakselv, og hadde en morsom stund sammen med forlovere, foreldre og barn. Tusen hjertelig takk til dere, Svanhild og Andreas, for at dere i flere år har vist meg stor tillit i arbeidet jeg gjør. Det gjør godt langt inn i hjerterota. Hjertelig takk for en flott dag!